Egy debreceni lány is bent van a Magyarország Szépe fináléjában

Szabó Orsolya megnyerte a Magyarország Szépe felkészítőtáborának első alversenyét, így biztosította helyét az élő show-ba.

Fotó: Médiaklikk/Magyarország Szépe

Bemutatták kedden Budapesten azt a húsz versenyzőt, aki harcba szállhat az idei Magyarország Szépe címért. Szabó Orsolya mellett Nehéz Nóra is képviseli Debrecent a Magyarország Szépe versenyen. A siófoki táborban zajló alversenyeken dől el, hogy a 19 résztvevőből ki lesz az a 16, aki bekerül a Dunán élőben sugárzandó június 11-i fináléba.

Szabó Orsolya az első, Miss Fashion alverseny győztese, aki Instagram-on osztotta meg örömét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? (@orsii.szabo) által megosztott bejegyzés

Szabó Orsolya megnyerte már a Tündérszépek nevű országos versenyt és győzött Hajdúszoboszlón, a Hajdúság Szépén is. Van egy titkos gamer oldala, verseket ír és szeret kreatívan főzni.

Nehéz Nóra szintén Debrecent képviseli a versenyen. Ő képviselte hazánkat a Top Model of the World világversenyen Egyiptomban.15 évig versenyszinten karatézott, szabadidejében szívesen fest és saját bevallása szerint gyermekkorában szívesebben játszott kisautóval, mint Barbi babával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

???? (@norinehez) által megosztott bejegyzés

A verseny döntője június 11-én lesz a Dunán, akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. Az idei megmérettetésen újdonság lesz, hogy a versenyzők bikini helyett sportruhában vonulnak végig a kifutón. A kreatív tour-ban új műsorelem lesz a királynő tour, amelyben az elmúlt hét év döntősei térnek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit.

A fináléban a zsűritagok – mások mellett Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, valamint Kárász Róbert, a Duna Médiaszolgáltató kreatív igazgatója – szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyeri a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn. Most először van hivatalos alapítványi partnere a versenynek.

A győztes a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat társadalmi nagykövete lesz egy éven keresztül, részt vesz a kommunikációban és szerepet vállal a társadalmi felelősségvállalási aktivitásokban.

A kiválasztott húsz versenyző: Albutiu Réka, Buzás Vanda, Csasztvan Lilla, Gilicze Éva, Hacsi Boglárka, Hatos Kitti, Hegyi Zsanett, Jagasics Maja Hedvig, Koncz Patrícia, Kovács Evelin, Mészáros Alina, Nagy Annamária, Nagy Henrietta, Nehéz Nóra, Novák Zafír Bella, Oravecz Fruzsina, Polgári Léda Anna, Snóbel Sára, Szabó Orsolya és Zieger Natasa.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Ez is érdekelhet