Ezek a lábbelik számítanak a legmenőbbnek idén tavasszal

Habár még hideg szelek fújnak Debrecen utcáin, már beköszöntött az új évszak. A tavaszi átmeneti időszak rengeteg választási lehetőséget kínál cipők tekintetében is.

 A gladiátor stílus, ami soha nem megy ki a divatból

Amibe igazán érdemes hosszú távon befektetni, az egyértelműen a gladiátor szandál. Ez egy valódi örökdarab! Legyen akár lapos talpú, magassarkú vagy platformos, ezzel a fazonnal nem lehet mellélőni.

Vigyázat! Hegyes orrú csizmák

Az évszak eleje igazi átmeneti időszak, amikor még előfordul a hidegebb időjárás. Ilyenkor a csizmáké a főszerep. 2022-ben a divattervezők sorban hegyes orrú cipőkkel ékesítették a kifutót, ami hatalmas trenddé nőtte ki magát.

Szandál platformmal megbolondítva

Elsőre kicsit kemény benyomást kelthet az úgy nevezett „chunky” szandál, de a legkényelmesebb lábbeliddé válhat a meleg időben. Ami még fantasztikusabb hír, hogy szinte bármivel lehet kombinálni, és garantáltan fel is dobja a megjelenést.

Magassarkú, ami az égig emel

A szandálok után a magassarkú cipők sem maradhattak ki a platformos talpból. Ez az extra kiegészítő tökéletesen párosítható mini ruhákkal/szoknyákkal, ennek pedig tökéletes képviselői nem mások, mint milliók által ismert két gyönyörű énekesnő: Ariana Grande és Dua Lipa.

Nőies részletek

A gyönyörűen kidolgozott lábbelik az ultra-feminin vonal kedvelőinek lettek teremtve. Az egyszerű cipőket feldobták a divattervezők kristályos részletekkel, masnikkal, hegyes orral és tömérdek nőies részlettel, amiket csak imádni lehet.

Nagy Ráchel Lili

Források:

https://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/g37665634/spring-2022-shoe-trends/

https://editorialist.com/fashion/spring-2022-shoe-trends/

https://www.whowhatwear.co.uk/spring-shoe-trends-2022/slide31

https://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2022-ready-to-wear/ports-1961?epik=dj0yJnU9SzdqTUVtOFZ5OWZrSjlyN1RzbTZ0aFlRR2lWd2hOYnomcD0wJm49MGc4QnNRWlRPTGQyWnpIX1EtSjd4QSZ0PUFBQUFBR0lvd0Zr

 

 

 

 

Ez is érdekelhet