Forgalmas csomópontot zárnak le vasárnap Debrecenben

A debreceni Kishegyesi út és a Derék utca csomópontban újabb üteméhez érkezik a nagyfelületű útjavítási munka szeptember 17-én, vasárnap. Az erre a napra tervezett munkálatok miatt a Derék utcán a Lidl élelmiszeráruház előtti csomóponttól nem lehet majd közvetlenül tovább közlekedni a Kishegyesi útra.

A Kishegyesi út és a Derék utca csomópontjának újraaszfaltozása miatt szeptember 17-én (vasárnap) 06.00 órától – az időjárási körülményektől függően – 18.00 óráig a Derék
utcát a Lidl élelmiszeráruház előtti csomópontnál lezárják a Kishegyesi út felé. Így a Derék utcáról nem lehet majd közvetlenül kihajtani a Kishegyesi útra.

  • A Vincellér utca irányából az áruház parkolójába történő balra kanyarodás, valamint a Derék utcai szervizútra a jobbra kanyarodás biztosított lesz. A Derék utcai szervizúton keresztül a Kishegyesi út 50. számú épületnél lévő kijáraton keresztül lehet majd a belváros irányába kihajtani a Kishegyesi útra.
  • A Kishegyesi út és a Derék utca csomópontjában a Kishegyesi útról a Derék utcára a balra kanyarodás tilos lesz.
  • A Kishegyesi úton az egyenes irányú haladás, valamint az autópálya felől a Derék utcára történő kisívű jobbra kanyarodás lehetséges lesz. Ebből az irányból a Lidl áruház és a Kishegyesi út közötti területen lévő háztömb megközelítése, valamint a Lidl áruház előtti csomópontig való eljutás, majd onnan a Derék utcán való továbbhaladás a Vincellér utca irányába szintén biztosított marad.

A munkálatok ideje alatt a jelzőlámpák sárgán villognak! Kérik az erre közlekedőket, hogy amennyiben tehetik, a kivitelezés ideje alatt kerüljék el ezt az útszakaszt, ezt a csomópontot!

Ez is érdekelhet