Forgalmas útszakaszon kell számtani útlezárásokra

A reggeli forgalmi csúcsidőszakot követően szeptember 11-én – hétfőn – megkezdődik a Segner tér útfelújítása a Kishegyesi út és a Hatvan utca közötti szakaszon.

Az útfelújítási munkálatok a belváros (Hatvan utca) felőli oldalban, az ottani gyorsító és külső egyenes sáv lezárásával kezdődnek.

A kivitelezés során a Segner tér Tócóskert felé eső oldalán lévő buszmegálló („Nyugati utca” elnevezésű megállóhely) teljes átépítése is megvalósul. Ezen időszak alatt ideiglenesen kijelölt helyeken állnak meg az autóbuszok.

A Segner tér Kishegyesi út és a Hatvan utca közötti részének felújítási munkálatai – az időjárási viszonyok függvényében – előreláthatólag október végére fejeződnek be, de a kivitelező mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb elkészüljön a munkákkal, és visszaadja a forgalomnak az érintett szakaszt.

Kérik a gépjárművezetőket, hogy amennyiben tehetik, szeptember 11-től a munkálatok befejezéséig kerüljék el a Segner teret!

A kivitelezés ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani, ezért kérjük a mégis arra járókat, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjenek!

Ez is érdekelhet