Forgalomkorlátozások várhatók a Tavaszi Országos Kirakodóvásár miatt

A Debreceni Tavaszi Országos Kirakodóvásár 2022. május 12 és 16 között forgalomkorlátozást okozhat Debrecen több területén is.

  1. május 12-én (csütörtök) 18 órától 2022. május 16-án (hétfő) 05.00 óráig:
  • A Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút útvonalon a Füredi úti kereszteződésig mindkét oldalban minden gépjármű parkolása tilos.
  • A Böszörményi út melletti kerékpárúton Békessy Béla utca és a Menyhárt József tér közötti szakaszán a kerékpáros forgalmat lezárják.
  • A Böszörményi út melletti szervizút a Böszörményi u. 71. sz. és az Ötvenhatosok tere 1-3. sz. közötti szakaszán és az ALDI áruház mögötti parkolóban megtiltják a gépjárműforgalmat.
  1. május 13-án (péntek) 17.30-tól, 2022. május 15-én (vasárnap) 24.00 óráig:
  • A Böszörményi utat a Doberdó utcától a Füredi utcáig lezárják a közúti forgalom elől.
  1. május 13-án (péntek) 17.30-tól, 2022. május 16-án (hétfő) 05.00 óráig:
  • A Békessy Béla utcát a Böszörményi úttól a Görgey utcáig, a Bólyai utcát a Böszörményi úttól a Jerikó utcáig, illetve az Akadémia utcát, a Böszörményi úttól a Kertváros utcáig lezárják a közúti forgalom elől.

A fent említett útszakaszról a forgalmat a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sgt. – Füredi út – Böszörményi útra terelik el, amely a tömegközlekedési eszközöket is érinti.

Ez időszak alatt a lezárt útszakaszon szabálytalanul várakozó gépjárműveket a tulajdonos költségére elszállíttathatják.

 

Biró Kincső

 

    Ez is érdekelhet