Használt iPhone és Samsung telefonokat árul az Auchan

A környezettudatosság jegyében már használt, pontosabban felújított okostelefonokat is árul az Auchan Debrecenben és az ország több áruházában.

Használt iPhone és Samsung telefonokat árul az Auchan

Az “Új Élet by Auchan” fantázianevű programban korábban használt ruházatot kezdtek értékesíteni, most pedig a telefon kínálatban megjelent öt Apple és egy Samsung okostelefon modell.

Ezek a telefonok korábban használtak voltak, azonban azokat hivatalos szervizben felújították, így teljesen hibátlan eszközökről van szó. A készülékekhez új töltő és új kiegészítők járnak. Azok karcmentesek, teljesen újszerű állapotúak. A telefonokra 1 év garancia vonatkozik és meghibásodás esetén visszafizetik az eszközök vételárát.

Felújított modellek az Auchanban:

  • Apple iPhone 7 32 GB – 77 999 Ft
  • Apple iPhone 8 64 GB – 104 999 Ft
  • Apple iPhone 8 Plus 64 GB – 134 999 Ft
  • Apple iPhone XR 64 GB – 159 999 Ft
  • Apple iPhone 11 64 GB – 199 999 Ft
  • Samsung Galaxy S10 128 GB – 159 999 Ft

Használt iPhone és Samsung telefonokat árul az Auchan

„Az elektronikai eszközökből keletkező hulladék olyan jelentősen szennyezi a környezetet, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Az Auchan elkötelezett a fenntartható működés iránt és folyamatosan azon dolgozunk, hogy lépésről lépésre haladjunk ebbe az irányba, és vásárlóinkat is hasonló gondolkodásra ösztönözzük. Ennek egyik kiváló eszköze a kínálatunk kialakítása, amibe mostantól az Új Élet by Auchan second hand ruhák mellett a használt mobilok is beletartoznak. Fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink esélyt tudjanak adni a jó állapotú ruháknak vagy a felújított, használt telefonoknak” – mondta el Varga-Futó Ildikó, az Auchan CSR igazgatója.

Gyakrabban cserélünk telefont, mint indokolt volna, ami nagy baj

Az okostelefonok jelentős környezeti terhelést jelentenek, hiszen túl gyakran cserélik azokat le a felhasználók, sokszor anélkül hogy hibája lenne a készüléknek. A készülékek felújítása és újra értékesítése világszerte egyre szélesebb körben terjed el, köszönhetően az új telefonok egyre magasabb árának, illetve hogy az elmúlt évek felsőkategóriás készülékei egyre hosszabb időn keresztül használhatók.

Videón hogyan hasznosítják újra az elektronikai hulladékot Magyarországon

40 ezer forintos állami támogatással lehet lecserélni a régi telefonokat

Ez is érdekelhet